Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Adaugă produsele prin introducerea codurilor

Adaugă un fișier CSV
Introduceți codurile produselor pe care doriți să le adăugați colectiv în coș (cu virgulă, spațiu sau o nouă linie).. Repetarea codului de mai multe ori, va adăuga acest articol de atâtea ori de câte apare.

Instrucțiuni - definirea unui utilizator suplimentar

"Utilizatori suplimentari"

Această funcție permite definirea și gestionarea unor conturi de utilizator suplimentare în cadrul contului principal. Acest lucru face posibilă stabilirea unor limite de comenzi individuale, specificarea unor adrese de livrare unice și permite acceptarea comenzilor. Ca urmare, obțineți control total și transparență în procesul de achiziție al echipei dumneavoastră, ceea ce crește semnificativ eficiența operațiunilor.

Aspecte importante ale funcției "Utilizatori suplimentari"

Puteți crea conturi pentru persoane suplimentare în cadrul contului dvs. principal.

Utilizatorul contului principal va putea stabili limite de comenzi pentru conturile conexe, care vor controla numărul de comenzi plasate de către angajați.

Adrese de livrare individuale: utilizatorii suplimentari își pot seta propriile adrese de livrare unice, astfel încât comenzile să fie livrate la adresele specificate de aceștia.

Opțiunea de a accepta comenzi: Utilizatorii suplimentari vor avea opțiunea de a accepta comenzi, ceea ce poate fi deosebit de util în cazul în care este necesară o verificare înainte de finalizarea unei comenzi.

Cu aceste caracteristici, administratorul contului principal va avea o mai bună transparență și control asupra comenzilor plasate de către angajații săi.

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Pentru a adăuga un nou utilizator în contul companiei, accesați fila "Contul meu", care se află în secțiunea de antet a paginii.

  Contul dvs
 2. Apoi selectați opțiunea "Gestionați" în subsecțiunea "Utilizatori suplimentari"

  Utilizatori suplimentari

  Opțiunea de adăugare a unui nou utilizator poate fi găsită în colțul din dreapta sus al paginii.

  Gestionarea utilizatorilor
 3. Odată accesată această opțiune, se afișează următorul formular, care trebuie completat cu datele corecte. Acesta definește în continuare drepturile noului utilizator în ceea ce privește comanda și acceptarea comenzilor.

  Atunci când adăugăm un subcont, putem, de asemenea, să atribuim o adresă unică și să stabilim limite individuale de sumă pentru comenzi.

  Adaugarea unui utilizator
 4. Confirmați datele introduse cu ajutorul butonului "Adaugă utilizator". Contul nou adăugat poate fi găsit în panoul nostru. Aici putem edita detaliile unui cont suplimentar, inclusiv permisiunile sale.

  Utilizatori suplimentari

  Informații suplimentare

  La adresa de e-mail furnizată la crearea contului, se va trimite un mesaj de bun venit pentru a permite noului angajat să se conecteze la site-ul web al magazinului.

  După logare, este posibil să vă definiți parola prin editarea datelor personale. Numele societății și codul numeric personal (TIN) din contul principal sunt atribuite noului cont

  Pentru a stabili un credit comercial pentru un cont nou, contactați managerul de cont.

  Pentru a schimba parola unui cont nou creat, mergeți la "Contul meu", secțiunea "Date cu caracter personal" și selectați "Editarea datelor". Apoi selectați "Schimbați-vă parola" și setați noua parolă.

  Parola
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel